• تاریخ: 1401/10/24 - 13:51
  • آمار بازدیدکنندگان: 433
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مقارن با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

دیدار مدیرعامل شرکت با بانوان همکار

به گزارش روابط عمومی ، به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت ام ابیها ، حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن ، مدیر عامل شرکت با بانوان همکار دیدار کرد و روز زن را به آنها تبریک گفت.

 به گزارش روابط عمومی ، به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت  ام ابیها ، حضرت فاطمه  زهرا(س) و روز زن ، مدیر عامل شرکت با بانوان همکار دیدار کرد و روز زن را به آنها تبریک گفت.
مهندس علیرضا سمیعی در این دیدار ؛ طی سخنانی ضمن تجلیل از مقام مادر، جایگاه زنان را  در کشور اسلامی ایران ممتاز برشمرد و حضور آنها را در عرصه های مختلف کار و تلاش به ویژه در صنعت پرداخت ارزنده و تاثیرگذار دانست.
وی با ابراز رضایت از عملکرد بانوان شرکت، از کار و تلاش آنها هم پای مردان قدردانی کرد و گفت: زنان و مادران این سرزمین با کار و تلاش خود هم پای مردان، نشان دادند که قادر به انجام هر کاری هستند.
مدیرعامل شرکت در پایان این دیدار، ولادت با سعادت دخت نبی گرامی اسلام  را به همکاران تبریک گفت و با اهدای شاخه گلی به بانوان همکار، از مقام ارزشمند مادر و جایگاه ویژه‌ی زن تجلیل کرد.
همچنین در این دیدار بانوان همکار نظرها، درخواست ها و پیشنهادات خود در زمینه‌ های مختلف را با مدیرعامل شرکت در میان گذاشتند و وی نیز به سوال ها و درخواست های مطرح شده پاسخ گفت.

  • کد خبر : 3021

تصاویر