• تاریخ: 1402/07/29 - 13:31
  • آمار بازدیدکنندگان: 184
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون کسب و کار تجارت الکترونیک دی عنوان کرد

خرید اعتباری و فروشگاه اینترنتی ایرانی 24 در حال حاضر به عنوان دو پروژه اصلی شرکت در حوزه‌ تجارت الکترونیک

مهندس مهدی مهاجر خرید اعتباری و فروشگاه اینترنتی ایرانی 24 را دو پروژه اصلی شرکت تجارت الکترونیک دی در حوزه‌ تجارت الکترونیک عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی تجارت الکترونیک دی، مهدی مهاجر معاون کسب و کار شرکت تجارت الکترونیک دی در گفت و گو با روابط عمومی این شرکت درخصوص فعالیت ها ، توانمندی ها و خدمات این مجموعه توضیحاتی را ارائه داد که در زیر می خوانیم:

شرکت تجارت الکترونیک دی در سال 1389
  جز اولین شرکت هایی از گروه مالی دی بود که بعد از مدت کمی از شکل‌گیری بانک دی تاسیس  شد.

اولین ماموریتی که به شرکت تجارت الکترونیک دی واگذار شد درحوزه‌ی پرداخت بود، در ابتدا بخشی از مدیریت ای‌تی‌ام های بانک به شرکت تجارت الکترونیک دی واگذار شد و  بعد از آن ماموریت اصلی شرکت، مسئولیت حوزه‌ی پرداخت و مدیریت پوزهای بانک دی بود.
در این سال‌ها همیشه نیاز این که شرکت تجارت الکترونیک دی وارد کسب و کارهای جدید و فضاهای کاری جدید در حوزه اقتصاد دیجیتال بشود احساس می‌شد، ولی بعضاً سیاست گذاران در این سال‌ها نظرات متفاوتی داشته و بر تمرکز روی ماموریت اصلی شرکت تاکید می‌شد، همین امر باعث عدم کسب تجارب جدید در حوزه‌های متفاوت بود.

اولین کسب و کار جدیدی که به صورت جدی برنامه‌ریزی و تلاش شد که به عنوان کسب و کار دوم شرکت مطرح شود حضور در حوزه‌ی تجارت الکترونیک و صنعت لندتک، با محصولی به اسم (( فروشگاه اینترنتی ایرانی 24 )) بود. اواخر سال 1399  ورود در حوزه‌ی تجارت الکترونیک را به صورت جدی‌تر با فروشگاه اینترنتی ایرانی 24 به خاطر نیازی که در حوزه‌ی تسهیلات خرد و کارت‌های اعتباری در بانک وجود داشت تجربه کردیم. اواخر سال گذشته و ابتدای امسال هم ماموریت دیگری به شرکت تجارت الکترونیک دی واگذار شد، که ارائه خدمت به مستمری بگیران بنیاد شهید بود که الحمدلله همه ی حقوق و دستمزدشان به صورت یکپارچه از ابتدای تابستان 1402 از طریق بانک دی پرداخت میشود.


تاکید مدیرعامل محترم و هیئت مدیره محترم بانک دی بر این بود اکنون که حقوق و دستمزد به صورت یکپارچه از بانک دی پرداخت میشود ما بتوانیم خدمات ارزش افزوده‌ی بیشتری به این جامعه پرداخت کنیم یکی از محصولاتی که در این راستا پیشنهاد شد و در حال پیگیری برای عملیاتی شدن می باشد، پروژه‌ی خرید اعتباری جامعه‌ی هدف و جامعه مستمری‌بگیران است که به عنوان پروژه‌ی بسیار بزرگ و استراتژیک برای شرکت تجارت الکترونیک دی، بانک دی و بنیاد شهید محسوب میشود.
این دو پروژه، خرید اعتباری و فروشگاه اینترنتی ایرانی 24 در حال حاضر به عنوان پروژه های اصلی شرکت برای حوزه‌ی تجارت الکترونیک مطرح هست شکل‌گیری پروژه‌ی ایرانی 24 : بانک به صورت مستقل با بعضی از تولیدکنندگان لوازم خانگی وارد قرارداد شده بود و شرکت هایی مثل گروه انتخاب با برند اسنوا یا شرکت پاک شوما، با تفاهم نامه‌هایی که با بانک بسته بودند به صورت مستقل کارت اعتباری ویژه‌ی آن ها را صادر و کارت اعتباری که صادر می‌شد فقط بر روی پوزهای شعب و فروشگاه‌های اسنوا یا پاکشوما قابل استفاده بود. این فرایند ضعف هایی داشت، یکی از بزرگترین ضعف ها این بود که شخصی که وقت خود را صرف تشکیل پرونده‌ی اعتباری و ارائه ضامن کرده بود، تنها توان خرید از یک برند را داشت، با این پیش‌ زمینه ما طرحی تدوین کردیم که در فاز نخست شرکت تجارت الکترونیک بستر لازم برای فروش کالای ایرانی را ایجاد کند، شرکت طرف قرارداد با تامین کننده‌ها و تولیدکننده‌های برتر کشور بشود و بانک یک کارت اعتباری خرید کالا، ویژه‌ی فروشگاه ایرانی 24  برای مشتری متقاضی صادر کند و با این فرایند مشتری بعد از یک بار مراجعه، پرونده‌ی تسهیلات را تشکیل داده و میتواند از برندهای مختلف طرف قرارداد خرید کند.
شکرخدا از اواخر سال 1399 که این طرح را پیشنهاد دادیم تا به امروز با درنظر گرفتن فراز و نشیبی که پروژه داشته است به خاطر تغییرات مدیریتی که در سطح بانک صورت گرفت رسیدیم به امضای تفاهم‌نامه‌ی اصلی با بانک، صدور کارت اعتباری در شعب بانک دی و از ماه جاری انشاالله متقاضیان بنیاد شهید می‌توانند با مراجعه به شعب بانک دی  میتوانند درخواست کارت اعتباری ایرانی 24 را داشته باشند و کالای مورد نظر خود را از فروشگاه‌های ایرانی 24 دریافت کنند.

در حال حاضر بالای سی و پنج برند مختلف در حال عرضه هست و این مسیر البته ادامه دارد هر چقدر رو به جلو  حرکت میکنیم برندهای جدید اضافه میشود و امیدواریم که تا پایان سال جاری به یک بلوغ خوبی در زمینه ی فروشگاه‌ داری شرکت برسیم و تنوع کالاهاکامل شود و انشاالله تا چند سال آینده هدف ما این است که کل تحصیلات خرد بانک دی از طریق فروشگاه ایرانی 24 کارسازی شود زیرا رسالت اصلی که بانک مرکزی به بانک‌ها در حوزه‌ی تسهیلات خود داده این است که این تسهیلات خرد تبدیل به کالا شود و برای خرید کالا مصرف بشود در کارت اعتباری با وجود پروژه‌ی ایرانی 24 عملا به ماموریت اصلی خود میرسد و میتواند این پول به صورت واقعی تبدیل به کالا شود و در بازار های موازی مثل سکه و ارز حضور پیدا نکرده تا تبعات خاص خود را در جامعه نداشته باشد.

پروژه‌ی دومی که در چند ماه گذشته شرکت به صورت جدی در آن ورود پیدا کرده پروژه‌ی خرید اعتباری یا BNPL هست ماموریت این پروژه این است که امکان خرید اعتباری برای دارندگان اعتبار و جامعه هدف خود را فراهم کند تا دارندگان اعتبار با مراجعه به مراکز طرف قرارداد خرید کالا و خدمت خودشان را انجام بدن و بهای کالا یا خدمت خود را در چند قسط و در بازه ی زمانی متفاوتی بازپرداخت داشته‌باشند. اصل این پروژه به واسطه‌ی حضور یکپارچه‌ی مستمری‌بگیران محترم شاهد ایثارگر در بانک دی اتفاق افتاده است،تاکید مدیر عامل محترم بانک دی مبنی بر ارایه خدمات ارزش افزوده به جامعه‌ی عزیز باعث شد که این شرکت طرح خرید اعتباری برای مستمری بگیران بنیاد شهید را پیشنهاد دهد در حال حاضر مذاکرات بسیار خوبی با فروشگاه‌های زنجیره‌ای اصلی کشور انجام شده و تفاهم‌های لازم انجام و قراردادهای منعقد شده به امیدخدا ظرف یک ماه آینده اگر بتونیم زیرساخت و برسونیم از ماه آذر مستمری‌بگیران محترم خانواده‌ی شهید و ایثارگران می‌تونن با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد کالاهای خود را دریافت و مبلغ آن را با نرخ صفر درصد حداقل در دو قسط از محل حقوق و دستمزد بازپرداخت کنند .

  • کد خبر : 3185